El Cafè llença la campanya de venda de tiquets-consumició

La Caprirota, el cafè de la Lleialtat, reobrirà el proper setembre i llença la campanya de venda de tiquets-consumició per avançat per assegurar la seva continuïtat

Des de l’arribada de la pandèmia, la Capirota, el cafè cooperatiu de la Lleialtat —punt de trobada i de relació obert al veïnat—, va abaixar la persiana per les dures restriccions a les que ha estat sotmès el sector de la restauració.

Després d’un any molt difícil, la Capirota tornarà a obrir les portes aquest setembre amb energies renovades i amb més ganes que mai de compartir canyes, tapes, tertúlies, vivències personals i experiències col.lectives.


Campanya de tiquets-consumició per avançat

La Covid-19 ha deixat a la Capirota amb els recursos econòmics molt baixos, posant en perill la seva viabilitat a curt termini.

Per garantir la supervivència del projecte, la Capirota llença una campanya solidària de venda anticipada de tiquets-consumició adreçada al veïnat i entitats que vulguin recolzar aquesta iniciativa de restauració cooperativa del barri. Els ingressos derivats de la venda de tiquets contribuiran a donar l’impuls necessari perquè el Cafè pugui reobrir al setembre.

Tothom que ho vulgui pot comprar la seva consumició per anticipat en forma de tiquets i utilitzar-los en qualsevol moment un cop reobri la Capirota.

Els tiquets no tenen data límit d’expiració.


Tipologies de tiquets

Decideix quina opció s’adapta millor a les teves necessitats: tiquets oberts, vermuts, berenars, esmorzars, per gaudir sol o en grup, per regalar…

1. Tiquets oberts de 20€, 30€ i 50€ 
Per a consumir el que es vulgui de la carta fins a esgotar l’import.
(Darrere del tiquet s’apuntarà les consumicions que es facin)

2. Tiquets amb menús dolços i salats tancats de 20€, 30€, 40€ i 60€*
Per a grups que vulguin fer una reunió informal al cafè, un afterwork després d’una activitat o una prèvia abans d’un espectacle.
(Per a la consumició d’aquest tiquet caldrà avisar prèviament a la Capirota)

* Consulta els diversos menús tancats aquí
Els productes de la Capirota són de proximitat, ecològics, sostenibles i de l’economia solidària.


Com adquirir els tiquets?

Presencialment a La Lleialtat Santsenca en horari d’obertura del centre (dilluns a divendres 10h-21h i dissabtes 10h-14h i 16h-21h).

El pagament s’efectuarà únicament en efectiu.

Contacte

Si voleu encarregar tiquets o teniu consultes, contacteu a la Capirota a:
telèfon: 642 51 05 83
capirota@cafe.lleialtat.cat
Segueix a la Capirota: facebook / instagram

El vostre suport és fonamental perquè la Capitrota segueixi palpitant!

Imatges © Lluc Miralles